GLA:D

Forløbet er udviklet af forskere fra Syddansk Universitet og er inspireret af det allerede kendte GLA:D forløb for patienter med knæ- og hofteartrose.

GLA:D

Har du artrose/slidgigt i knæ eller hofte, er det på Hvidovre Fysioterapi og Rygskole muligt at deltage i et GLA:D forløb. GLA:D er et specifikt uddannelses- og træningsforløb udviklet af forskere fra Syddansk Universitet.
Formålet med GLA:D er gennem specifik træning og teoretisk undervisning at reducere smerter, mindske funktionstab og lette din dagligdagen. Flere opnår at undgå eller udsætte eventuel operation.

Nyeste forskning viser, at der er rigtig god effekt af kombineret undervisning og træning til dig med artrose. Sundhedsstyrelsen anbefaler træning, råd og vejledning og måske vægttab som primær behandling.

Vi tilbyder:

  GLA:D forløbet

  Forløbet strækker sig typisk over 6 uger, hvor der trænes to gange ugentligt på hold. Varigheden pr træning er 50-55 minutter.

  Start og afslutning

  Ved start og afslutning på forløbet vil hver deltager blive undersøgt og testet for at sikre, at træningen har haft den ønskede effekt.

  For yderligere information, henvises til:

  Tilfredshed tre måneder efter gennemførelse af GLA:D

  Mere end 57700 patienter har indtil idag påbegyndt GLA:D®-træning i Danmark. Heraf har 36520 fulgt træningen i mindst tre måneder.

  %

  Meget godt

  %

  Godt

  %

  Hverken eller

  %

  Dårligt

  %

  Meget dårligt

  GLA:D Hofte eller Knæ

  ”Godt liv med artrose i Danmark”

  Dette koncept har flere år på bagen og henvender sig udelukkende til patienter med artrose (slidgigt) i knæ eller hofte.

  Konceptet er udviklet af forskere på Syddansk Universitet, og det består af 2 gange teori og mindst 6 ugers træning 2 gange om ugen. Forløbet superviseres af en specialuddannet fysioterapeut.

  For yderligere oplysninger kontakt Hvidovre Fysioterapi og Rygskole på telefonnummer:

  Hos os møder du et team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere

  Vi er en mellemstor fysioterapiklinik beliggende i højhuset ved Frihedens Butikscenter. Hos os møder du et team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der alle har flere års erfaring. I vores behandling tager vi udgangspunkt i det hele menneske og den nyeste faglige viden.