PARKINSON

Første behandling altid bestå af en grundig fysioterapeutisk undersøgelse

PARKINSON

Vi laver bevægeøvelser for hele kroppen – gangøvelser, svingøvelser for arme og ben, holdningskorrigerende øvelser – og bruger rytmisk musik og andre former for signaler til at fremme bevægeligheden. Vi laver udspændingsøvelser for at bedre smidigheden. Balancetræning indgår ligeledes i træningen – bl.a. under gangtræningen. Vi laver funktionstræning (fx rejse/sætte sig, hvor styrken i benene trænes).
  • Går du ikke i klinikken i forvejen, skal du have en konsultation hos den aktuelle fysioterapeut, før du starter. Dette er en sikkerheds- og kvalitetsmæssig praksis hos os, så finder vi et hold der passer dig og dine behov.

Tider for: PARKINSON

Niveau x

Mandag
kl. 13.00
Onsdag
kl. 13.00

Niveau x

Holdene er ikke inddelt i niveauer, dog kan vi i de fleste tilfælde oprette nye hold, hvis der bliver for store niveauforskelle (efter behov)

  • Undervisningstiden 30-55 min.

Målgruppe og Information

Holdet består af:

Holdet er for dig der har fået diagnosticeret Parkinson og oplever gener eller problemer heraf – derudover er der også et forebyggende element i holdtræningen, så du vil både kunne opleve træning af: din balance, styrke og kondition, samt koordination og holdning. Holdtræningen indeholder også elementer af musik, sang og dans.

Tilskud

Regionerne yder tilskud til den almene fysioterapi, med gyldig henvisning fra læge.

Hold start?

Holdene kører fortløbende, så du kan starte når det passer dig.

Spørgsmål

Har du spørgsmål om træningen skriv til Camilla eller Casper på
For yderligere information kontakt klinikken på

Hos os møder du et team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere

Vi er en mellemstor fysioterapiklinik beliggende i højhuset ved Frihedens Butikscenter. Hos os møder du et team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der alle har flere års erfaring. I vores behandling tager vi udgangspunkt i det hele menneske og den nyeste faglige viden.