”Straks behandlinger”

Denne behandlingstype henvender sig til dig, der ikke nødvendigvis har en lægehenvisning og som gerne vil betale en smule mere for behandlingen.

”Straks behandlinger”

Som noget nyt introducerer vi ”straks behandlinger” her på klinikken. Denne behandlingstype henvender sig til dig, der ikke nødvendigvis har en lægehenvisning og som gerne vil betale en smule mere for behandlingen. Denne type behandlinger tilbydes hurtigst muligt og senest den følgende arbejdsdag. Denne behandlingsform modtager også tilskud fra danmark.

Se priserne og kontakt klinikken:

Behandling 

Senest den følgende arbejdsdag

Denne type behandlinger tilbydes hurtigst muligt og senest den følgende arbejdsdag. 

Tilskud fra danmark

Denne behandlingsform modtager også tilskud fra danmark.

”Straks behandlinger”

Hos os kan du kan altid få en hurtig behandlingstid hos en fysioterapeut Vi tilstræber at tilbyde en behandlingstid indenfor 24 timer, hvis du kontakter os telefonisk inden kl. 9 på hverdage. Når du springer køen over, skal du selv betale det fulde honorar. Det kræver ikke lægehenvisning, det er udenfor den offentlige sygesikring, og derfor kan du springe ventelisten over.

Ring til os på

+ 45 36 49 38 38

Hos os møder du et team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere

Vi er en mellemstor fysioterapiklinik beliggende i højhuset ved Frihedens Butikscenter. Hos os møder du et team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der alle har flere års erfaring. I vores behandling tager vi udgangspunkt i det hele menneske og den nyeste faglige viden.